100 % Pure HAUL

100 % pure haul I haven't had time to make too much posts lately, but hey, I thought a HAUL could be a fun thing to share for now. Well... I went a bit over board on 100 % Pure website and ended up with a little bit of everything from there. Hold your horses guys, I didn't buy everything at once but I thought it could be nice to feature all new products I have gotten during the year from the brand (some I still haven't had time to try out, because beauty blogger you know). Lately I have been really curious about 100 % Pure since it was the first natural brand I got in contact with several years ago but kind of forgot because of all funny news in the green beauty world.

Jag har inte riktigt haft tid att göra inlägg här på senaste, men, jag tänkte att en HAUL kanske kunde vara en kul grej att lägga upp. Okej... Jag gick kanske lite till överdrift på 100 % Pure hemsida och det slutade med att jag hade lite av det ena och andra. Men sitt lugnt i båten, jag köpte inte allt på en gång utan har samlat på mig lite under året (en del produkter har jag fortfarande inte hunnit prova, skönhetsbloggare du vet). På senare tid har jag blivit intresserad av 100 % Pure igen då det var det första naturliga skönhetsmärket jag kom i kontakt med för flera år sedan men glömt bort på grund av allt roligt, nytt som ploppat upp i den gröna skönhetsvärlden.

100 % pure skincare

First out is some skin care, now, I'm not really into 100 % Pure because of the skin care more so for the makeup, but these products were really interesting and one can never have to much masks right? The blotting papers I've had for years and they are gold for those who get a oily t-zone during the day.

Först ut har vi lite hudvård, jag är inte så intresserad av deras hudvård egentligen utan makeupen, men dessa produkter var intressanta och en kan aldrig ha för många ansiktsmasker eller hur? Blotting papperna (ja, vad heter de på svenska egentligen) har jag haft i år och dom är guld för dem som får en oljig t-zon under dagen.

100 % pure

And nail polish, let's just say they have about a billion shades I'm into. I have read a lot of good reviews of the 10-free nail polishes so I'm excited to try them out! You also see a powder foundation I've already used as a setting powder, but that was a while ago so I don't remember if I like it or not. Gold fish memory...

Och nagellack, låt oss bara stanna vid att de har en miljon nyanser som jag vill ha. Jag har läst en hel del bra recensioner av deras 10-free nagellack och är sugen på att testa dem! Du ser också en puderfoundation i bilden som jag använt som puder, men det var ett tag sen så jag kommer inte ihåg om jag gillade den eller inte. Guldfiskminne...

100 % pure makeup

I also got some concealers, highlighter, primer, foundations (both liquid and compact), brow wax and a cream blush. I also needed to add a bronzer and powder blush into the shopping basket. I'm really, really excited to try out the Lip Caramel-thingies and obviously got a few shades of them as well.

Have you tried any 100 % Pure products? Or do you want me to review something from above? Let me know in the comments! :)

Jag köpte även några concealers, highlighter, primer, foundations (både flytande och kompakt), brynvax och en krämrouge. Jag var även tvungen att lägga till en bronzer och puderrouge i shoppingkorgen. Jag är också taggad på att prova Lip Caramel-grejerna och köpte några nyanser av dem med.

Har du provat något från 100 % Pure? Eller vill du att jag recenserar något från ovan? Lämna en kommentar i så fall! :)