Dimemories

Post in collaboration with Zizzi

coat zizzi black label / leo blouse zizzi / scarf ellos
jeans zizzi / bag stil & ansvar / shoes novita / jewelry mixed

Photo: Stilbloggen

As a typical swede I will complain about the weather, but it has been rather crazy lately with loads of snow that next week totally melted away. Since I basically hate snow and winter I'm of course happy, and it makes taking outfit photos a lot more easier and fun. To be honest, in my opinion outfit photos dressed in 100 layers of coats, knits, scarfs and winter boots isn't that inspiring to me, but luckily we can look at dreamy photos from our bloggers over the seas this winter and wish we lived in there too. However, I hope you get some inspo from this outfit and I will do my best to give you some winter outfit inspiration this winter (oh and just ignore all the butts and dicks in the backgrounds, it's art you know) 

Som en typisk svensk kommer jag att klaga på vädret, men det har varit ganska galet nyligen med massor av snö som nästa vecka helt smält bort. Eftersom jag hatar snö och vinter är jag naturligtvis glad, och dessutom blir det tusen gånger roligare och enklare att ta outfitbilder. För att vara helt ärlig, i min mening är outfitbilder med 100 lager av rockar, stickat, halsdukar och vinterkängor är inte så inspirerande för mig, men som tur kan man alltid titta på drömska bilder från våra bloggare över haven i vinter och önska att man bodde där med. Men jag hoppas att ni får lite inspo från denna outfit i alla fall och jag kommer att göra mitt bästa för att ge er lite vinter outfitinspiration denna vinter (åh och ignorera alla rumpor och snoppar i bakgrunden, det är konst ni vet)