Let The Light In

Post in collaboration with Zizzi

coat zizzi black label / denim tunic zizzi / scarf h&m
bag stil & ansvar / pants ellos / shoes novita / watch michael kors

Photos: Stilbloggen

Here is another outfit from last week in a very scandinavian way, basic colors and simple designs. Denim is always on trend but maybe a bit extra this autumn, and combining denim with office type of clothing (like black pants) is in my opinion a nice way to "dress up" denim. For a more casual look I would pair denim with denim, a classic and cool look. 

This week I have been totally busy, in the beginning of the week I worked and studied from home and that's pretty usual that I do (and honestly I absolutely love that, being in pj's all day, drinking tea, lighting candles and listening to music - lovely). Later this week I was at an event, then worked one day as a consult at Organics by Sara, had a great day at the Academia fair with a lot of bloggers and then I've been writing manically on my assignment about scientific problems (yes, it's just as fun and unclear as it sounds). All in all a busy, fun week! 


Här är en annan outfit från förra veckan i skandinavisk stil med basfärger och enkla former. Denim är alltid trendigt, men kanske lite extra i höst, och att kombinera denim med kontorsstil (som svarta byxor) är enligt mig ett snyggt sätt att "klä upp" denim. För en mer casual look skulle jag ha denim med denim, en klassisk och cool look.

Den här veckan har jag haft fullt upp, i början av veckan arbetade och studerade jag hemifrån och det är ganska vanligt att jag gör det (och ärligt så absolut älskar jag att vara i pyjamas hela dagen, dricka te, tända ljus och lyssna på musik - ljuvligt). Senare i veckan var jag på ett event, arbetade en dag som konsult på Organics av Sara, hade en härlig dag på Academia-mässan med en hel del bloggare och sen har jag skrivit maniskt på min inlämningsuppgift om vetenskapliga problem (japp, det är lika roligt och flummigt som det låter). Allt som allt en stressig men rolig vecka!