Blank Bottles vattenflaska + rabattkod

Post in collaboration with Blank Bottles
(In swedish)

Jag har varit på jakt efter en vattenflaska ett bra tag nu och hittade nyligen Blank Bottles som tillverkar rostfria vattenflaskor och termosmuggar. Anledningen till varför jag är i ett stort behov av en hållbar vattenflaska är många - jag har insett att jag köper på tok för mycket vatten och andra drycker när jag är ute på stan vilket inte är bra för varken plånboken eller miljön (så dumt att köpa vatten som fraktats världen över när det finns i kranen hemma liksom). Jag behöver även en flaska som är menad för just detta, tidigare har jag använt gamla pet-flaskor där vattnet blir snabbt ljummet och för att vara helt ärlig så är det inte så snyggt med en nött plastflaska. 

Jag behöver nästan alltid något att dricka "on the go" i väskan när jag lämnar hemmet och har letat efter flaska som håller vattnet kallt, kan återanvändas i all oändlighet och dessutom inte ser för pjåkig ut - och har ju obviously hittat den perfekta flaskan!

Detta är alltså fördelarna med Blank's vattenflaska:

  • Håller vätska kall upp till 18 timmar och varm 8 timmar
  • Vakuumisolerad och läcker inte
  • Snygg, rostfri design som inte tar smak eller doft från tidigare innehåll
  • Fri från BPA som kan finnas i plast och verka hormonstörande
  • Kondenserar inte och blir inte fuktig på utsidan

Här ser ni ytterligare en detalj som jag tycker gör den brilliant - öppningen är vid så man kan lägga isbitar i flaskan och på så sätt ha isvatten med sig i flera timmar. Hur smart?

Om ni också är sugna på att klicka hem en vattenflaska (eller en termos som de också tillverkar) så har jag teamat ihop mig med Blank Bottles och har en rabattkod till er läsare, anger ni "EMMISNICKER" så får ni 15 % rabatt. Koden gäller bara juli ut så passa på!

Stay hydrated! ♥