Dream In The Sky

Post in collaboration with navabi

IMG_5276 (1)

sunglasses monki / sweater weekday / skirt marina rinaldi c/o navabi* watch michael kors / clutch åhléns / shoes nly

IMG_5261 (1)

IMG_5263 (1)

IMG_5339 (1)

IMG_5244 (1)

This skirt is so beautiful and edgy, I absolutely love The New Look vibes. I thought I never would like that feminine look on me - but it's bangin, if I say so myself. The skirt falls nicely on the body but because it's made of leather, it's edgy but classic, I feel instantly chic in it. I decided to mix it with a cashmere sweater, suede shoes and a few accessories in black. What did you this about this more feminine look?

Denna kjol är så vacker och edgy, jag älskar The New Look-vibbarna. Jag trodde inte att jag skulle gilla en feminin look på mig - men det är grymt, om jag får säga det själv. Kjolen faller fint på kroppen och eftersom den är gjord av läder, är den edgy men klassisk, jag känner mig omedelbart chic i den. Jag kombinerade kjolen med en kashmirtröja, mockaskor och accessoarer i svart. Vad tycker du om denna mer feminina look?