Eco by Sonya

IMG_0897 IMG_1210 (1)

Before (obviously haha)

IMG_1741

Three layers of "Winter Skin" vs three layers of "Invisible Tan"

Eco by Sonya, "Winter Skin" Gradual Tanning Moisturiser, 300 ml, ca 419 SEK from ecobeautyshop*:

En tunnflytande lotion i smart pumpflaska, enkel att jobba in i huden och torkar in snabbt. Färgar inte av sig på plagg eller sängkläder och lämnar huden solkysst med en härlig lyster. Solbrännan går att bygga upp då det snarare är en färgad lotion, rekommenderar denna för bleka hudtyper. Solbrännan håller ca en vecka och fungerar även att använda i ansiktet. Jag personligen gillar denna mycket - på sommarhalvåret kan jag bygga upp brännan mer genom att applicera fler lager och på vinterhalvåret räcker med ett lager då och då för att få snygg lyster.

Eco by Sonya, "Invisible Tan" Self Tanning Crème, 150 ml, ca 449 SEK from ecobeautyshop*:

En kräm i praktisk tub där det räcker med en mindre mängd produkt för att få effekt, enkel att jobba in i huden och torkar in snabbt. Färgar inte av sig på plagg eller sängkläder och ger en solbränd look efter första appliceringen. Jag rekommenderar denna till er som är ute efter en riktig brun utan sol-produkt och vill bygga upp en snygg solbränna. Solbrännan håller ca en vecka.

Betyg/Score: 5/5

+ 100 % natural ingrediens + 80 % organic ingrediens + 100 % vegan

Tip! For a nice, long-lasting tan, scrub and lotion your skin before applying tanning lotion and wash your hands after the application.

*Gifted by ecobeautyshop