Good For You

IMG_2827 (1)

dress zizzi* / clutch åhléns / shoes nly

IMG_2853 (1)

IMG_2798 (1)

IMG_2855 (1)

As you might know, I'm into classic pieces like a lot, and today when Zizzi's sub-collection Black Label released their second part a lot of new pieces made their way into my wardrobe. This dress, that is chic yet timeless, is for me the most perfect LBD I've tried so far. Perfect under the knee-length, tight yet loose with details. I feel totally comfortable in this, and I'm not the everyday dress type of girl. All other LBD's in my wardrobe that doesn't make the cut are definitely going out now. I like to keep the styling simple with focus on the dress - simple heels and accessories. Some more pieces from the Black Label collection is coming up soon, have you any favorites yet?

Som ni kanske vet, gillar jag klassiska plagg en hel del, och idag när Zizzi sub-kollektion Black Label släppte sin andra del har en hel del nya plagg flyttat in i min garderob. Den här klänningen, som är chic men ändå tidlös, är för mig den mest perfekta lilla svarta jag har provat hittills. Perfekt under knä-lång, tight men ändå lös med detaljer. Jag känner mig helt bekväm i denna, och jag är inte en typiskt klänning-tjej. Alla andra lilla svarta i min garderob som inte håller måttet kommer definitivt åka ut. Jag vill hålla stylingen enkel med fokus på klänningen - enkla klackar och accessoarer.  Några fler plagg från Black Label kollektionen kommer snart, har du några favoriter ännu?

*Post in collaboration with Zizzi