Gröna Gredelina Coffee Scrub

grona-gredelina-kaffeskrubb Coffee scrub from Gröna Gredelina, 120 ml and ca 69 SEK*

So I have seen coffee scrubs all over the internet the past years, but I haven't tried one myself until now. Not because it's hard to find or to make yourself, but let's just face it, I'm not that much for DIY:s and prefer to buy everything possible. However, I got this coffee scrub in a goodie bag at a beauty event and decided to try it out. It contains organic coffee grounds, cane sugar and cinnamon, I mixed it with a few spoons of organic coconut oil and rubbed it all over my body (not in my face, this scrub is too harsh for that) and let me tell you - the heavenly scent of coffee (I'm not a coffee drinker but I love the scent strangely enough)! However, the scrub gave my skin a new glow, made my skin soft and the coffee grounds weren't too light on the skin either. Not sure if this is the best scrub I've tried but I'm pleasantly surprised! Rating: 3,5/5

Så, jag har sett kaffeskrubbar över hela internet de senaste åren, men jag har inte provat en själv för ens nu. Inte för att det är svårt att hitta eller att göra själv, men låt oss bara inse att jag inte är så mycket för DIY:s och föredrar att köpa i princip allt som är möjligt. Dock fick jag denna kaffesrubb i en goodiebag på ett skönhetsevent och beslöt mig att äntligen testa. Den innehåller ekologisk kaffesump, rörsocker och kanel, jag blandade den med några skedar av ekologisk kokosolja och skrubbade över hela min kropp (inte i mitt ansikte, denna skrubb är för hård för det) och låt mig bara säga - himmelsk doft av kaffe (jag dricker inte kaffe men jag älskar doften konstigt nog)! Förutom himmelsk doft så gav skrubben min hud en ny glöd, gjorde huden mjuk och kaffesumpen hade även ett härligt riv i sig. Är inte säker på om det är den absolut bästa kroppsskrubben jag testat men jag är positivt överraskad! Betyg: 3,5/5

*PR gift/sample