Hold On, We're Going Home

IMG_2144

cap åhléns / coat h&m / crop top h&m
pants yours clothing* / jewellry zobra-tunis / shoes tiamo

IMG_2294

IMG_2145

IMG_2167

IMG_2228

Jag tror de flesta av mina vänner kan skriva under på att de aldrig sett mig i mjukisbyxor, i alla fall inte utomhus, då de nämligen är något jag absolut avskyr. Men jag tycker att det är skönt emellanåt att gå runt i något slappare än min standard (läs: skinny jeans), nämligen lösa kostymbyxor eller strechiga, lösa byxor som de ovan. Jag gillar inte riktigt haremsbyxtypen men byxorna från Yours Clothing är perfekta - chica, lagom lösa och riktigt sköna. De går att styla med i princip vad som helst och de går att ha när som helst, ett måste i min garderob. Yours Clothing har kläder mellan storlek 40 - 46 och har en varierande stil på plaggen och har ett stort utbud, därför kan lite letande krävas. Jag hittade en del plagg, så fler recensioner är på väg! Ett tips är att ta en storlek mindre än normalt då de tenderar att vara lite stora i storlekarna. Jag valde att styla byxorna med en kortare topp, kappa och klackar och hålla mig till basfärger - hoppas ni gillar!

I think most of my friends can subscribe to that they never have seen me in sweatpants, at least not outside, the fact is that I absolutely hate sweatpants. But I think it's nice occasionally to walk around in something looser than my standard (read: skinny jeans), like loose suit pants or stretchy, loose pants like those above. I'm not really into harem pants but the pants from Yours Clothing is perfect - chic, not too loose and really comfortable. They are stylish with basically anything and they're wearable anytime, a must have in my wardrobe. Yours Clothing have clothes from UK size 14-36 and has a varied style of the garments and has a wide selection, therefore, some searching is required. I found some garments, so more reviews are on the way! One tip is to take a size smaller than normal as they tend to run large. I chose to style these pants with a crop top, coat and heels and stick to basic colors - hope you like it!

*Gifted by Yours Clothing