It Will Rain

Post in collaboration with navabi and Zizzi

zizzi clothing

coat elvi c/o navabi* / spaghetti top zizzi* / jeans zizzi sunglasses ray ban / sneakers superga

elvi silk coat

elvi clothing

superga

zizzi

I'm really feeling this look, casual yet something extra. As you might know I'm not that sneaker-girl but I think I'm starting to reconsider that. Sneakers without socks and a pair of jeans can't go wrong, right?! Further about the look it was my sister who got me into silk dust coats and when I saw this coat on navabi I knew this was it, I think the burgundy color is easy as well to pair with about anything. Underneath I have a top with spaghetti straps from Zizzi's Black Label collection (it's no secret that I love that collection hehe) in a nude/greyish color, so pretty! It's also available in black if you want to have a basic, cool top. And I paired the whole look with a jeans you have probably seen before, but they are really comfy and perfectly loose fitted.

I teamed up with my blog friend Hanna to style the same coat - you find her take on it over at her blog Hanna Wears, check it out! :)

Jag känner verkligen för denna look, avslappnad men ändå med något extra. Som ni kanske vet är jag inte en typisk sneaker-tjej men jag tror jag börjar gilla det. Sneakers utan strumpor och ett par jeans kan inte gå fel, eller hur?! Vidare om outfiten så var det min syster som fick mig inpå silkeskappor och när jag såg denna kappa hos navabi visste jag att detta var kappan med stort K, vinrött är dessutom lätt att ha med vad som helst. Under har jag en topp med smala axelband från Zizzi's Black Label-kollektion (det är ingen hemlighet att jag älskar den kollektionen hehe) i en beige/gråaktig färg, så söt! Den finns också i svart om du vill ha en klassisk, cool topp. Och till detta valde jag ett par jeans ni antagligen har sett förut, men de är verkligen bekväma och perfekt lösta.

Jag och min bloggvän Hanna stylar samma kappa - du hittar hennes version på hennes blogg Hanna Wears, kolla genast! :)