Jane Iredale Glow Time BB Cream

Contains PR samples (*)

Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream in "BB 5"*

A hyped BB cream that you've probably seen on various blogs and youtube videos, mostly because it's said to be very full coverage. I have wanted to test this for a looong time (who does not love full coverage?) and finally got it.


En hypad BB cream som du säkert sett på diverse bloggar och youtube-videos, mestadels för att den sägs vara väldigt täckande. Jag har velat testa denna huuur länge som helst (vem älskar inte basprodukter med full coverage?) och har äntligen fått tag i den. 

I have the shade "BB 5", which initially looked far too yellow for my skin tone, but calm down, it completely melted together with my skin tone. The BB creamen should minimize pores, smooth lines, be full coverage, adjust to skin tone, be mattifying on the skin and have SPF 25.

Do you want to know if I like the BB cream? In that case, check my review on my YouTube channel where I review their claims and provide a full review ♥


Jag har nyansen "BB 5" som till en början såg alldeles, alldeles för gul ut för min hudton men lugn bara lugn, den smälte in helt med min hudton när jag blandade in den. BB creamen ska minimera porer, släta ut linjer, vara fullt täckande, justeras till hudtonen, fungera nermattande på huden och har SPF 25.

Vill ni veta om jag gillar BB creamen? Kolla i så fall in min recension på min youtube-kanal där jag går igenom deras claims och ger en fullständig recension ♥