Leave No Trace Behind

IMG_3948 (1)

blazer manon baptiste c/o navabi / striped top h&m+ leggings zizzi / shoes nly / clutch river island

IMG_3923 (1)

IMG_3908 (1)

IMG_3939 (1)

This blazer is everything! I have a few blazers already but the blazer with belt has been missing and I just love the way you can wrap it together and how chic it looks open. It's a easy piece to dress up or down and I can really see it become a wardrobe favorite. I wanted to go almost all black and as always when I go all black I like to mix different materials to make it interesting, otherwise it can look a little bit boring and plain. I added a classic striped top as well, to add some pattern and a little bit of color.

Denna blazer är allt! Jag har några blazers redan men en blazer med bälte har jag saknat och jag älskar att man kan stänga den och hur chic blazern är öppen med. Det är ett enkelt plagg att klä upp eller ner och jag kan verkligen se den bli en garderobsfavorit. Jag ville ha nästan allt svart och som alltid när jag vill ha helsvart jag gillar att blanda olika material för att göra det mer intressant, annars kan det se lite tråkigt och vanligt ut. Jag har även adderat en klassisk randig topp, för att lägga till mönster och lite färg.

*Post in collaboration with navabi