Let's Go Dancing

IMG_4593

coat zizzi* / dress zizzi* / clutch river island shoes depeche / jewelry mixed

IMG_4565

IMG_4605

IMG_4622

Här har jag återskapat ett outfit från Curvy-eventet i Berlin eftersom jag lämnade systemkameran på hotellet (dålig bloggerska!) och dagen blev stressig mellan hotell, event och middag. Hur som helst valde jag denna underbara tunika/klänning från Zizzi som är luftig och chic samt kappan som jag använder dagligen. Jag gillar dragkedjorna mycket och det är väldigt mycket svensk design över den - snyggt! Jag valde att matcha med accessoarer i svart och metaller.

Here I have recreated an outfit from the Curvy event in Berlin since I left the SLR camera on the hotel (bad blogger!) and the day was stressful between hotels, event and dinner. Anyway, I chose this gorgeous tunic/dress from Zizzi which is airy and chic as well as the cloak that I use daily. I like the zippers a lot and it's very much Swedish design over it - beautiful! I chose to match with accessories in black and metals.

*Post sponsored by Zizzi