More Then This

IMG_5961

coat bik bok / blouse junarose* / jeans junarose*
shoes nly / watch michael kors / clutch christina christersdotter

IMG_5968

IMG_5859

IMG_5954

Favorit i repris! Denna outfit har ni sett tidigare men det är något fräscht och krispigt med blåa jeans och vit skjorta som jag älskar. Junarose skickade mig denna sköna blus och dessa jeans. Jag valde en klassisk jeansmodell med högre midja just för att jag tycker det är skönast och snyggast när man vill bära blusar och skjortor instoppade. Jag har tidigare inte köpt några plagg från Junarose och blev överraskad över bra materialval och kvalité. Jag skulle även säga att märket är true to size. Jag valde att styla väldigt enkelt med en färgskala från vitt till svart.

Outfit in replay! This outfit you guys have seen before, but it's something fresh and crunchy about blue jeans and a white shirt that I love. Junarose sent me this beautiful blouse and these jeans. I chose a classic jeans model with higher waist because I think it's most comfortable and looks best when you want to wear blouses and shirts tucked in. I haven't purchased any items from Junarose before and was surprised by good material and quality. I would also say that the brand is true to size. I chose to style very simple with a range of colors from white to black.

*Gifted by Junarose