Once In A While

asos plus size

jacket river island / dress asos curve / heels nly

asos curve clothing

emmi snicker

asos curve

asos plus size clothing

This. Is. The. Most. Perfect. Dress. Ever.

When I saw it on ASOS webshop I knew I needed it in my life - just knowing it's made of scuba (the best material ever for tight fitting clothing) and the ruffle details in front and waistband combined with thin straps... Say no more. I kind of like that it's not black, the design goes well with the deep blue color. I decided to style it very simple with a faux leather jacket and heel, after all the star of the show is the dress!

Detta. Är. Den. Mest. Perfekta. Klänningen. Någonsin.

När jag såg den på ASOS webbshop visste jag att jag behövde den i mitt liv - bara att den är gjord av scuba (det bästa materialet någonsin för tighta plagg), har volang-detaljer fram och markerad midja i kombination med tunna axelband ... Jag behöver inte säga något mer va? Jag gillar även att den inte är svart, designen funkar väl med en djupblå färg. Jag bestämde mig för att styla den mycket enkelt med en fuskskinnjacka och klackar, klänningen är trots allt stjärnan i showen!