One More Time

IMG_6625

jacket river island / t-shirt thrifted / bracelet pilgrim culottes lindex* / shoes nly

IMG_6662

IMG_6649

IMG_6602

När jag besökte Lindex showroom senast följde bland annat dessa culottes från deras Generous-avdelning med hem. När culottes introducerades på catwalken och tidningar måste jag säga att jag inte alls var så sugen på det plagget. Men när jag sett dem i mer vardagliga outfits så har jag verkligen börjat gilla dem - en ny, rolig blandning mellan kjol och byxa som hottar upp basplagg och får allt att kännas mer 2015. Här valde jag att styla dem med en kortare t-shirt, skinnjacka och klackar. Alternativ till klackar kan vara sneakers, converse eller vans. Jag måste även visa upp mitt nya armband från Pilgrim som passar till allt! Vad tycker ni om culottes - ja eller nja?

When I visited Lindex showroom last time these culottes from their Generous-collection followed me homes. When culottes were introduced on the catwalk and magazines I must say that I wasn't too keen to the trend. But when I've seen them styled in more everyday outfits I really started to like them - a new, fun mix between a skirt and pants that lifts the basic items and makes everything feel more in 2015. Here, I chose to style them with a short t-shirt, leather jacket and heels. Alternative to heels can be sneakers, converse or vans. I also have to show my new bracelet from Pilgrim that goes with everything! What do you think of culottes - yey or nay?

*Gifted by Lindex