Organics By Sara Perfume Oil Fresh Vanilla

organics-by-sara-parfym Perfume Oil Fresh Vanilla from Organics By Sara, 10 ml and ca 149 SEK*

I'm going to confess straight away - I'm not fond of oil based perfumes. I have a lot of samples and I feel like the oil take forever to sink in and gets on my hair and everywhere I touch basically. So I wasn't that enthusiastic when I started trying this perfume out, but I got a really pleasantly surprised!  First, and most importantly, the oil sinks in very quickly, I would say under a minute all oil is completely absorbed and that's a must for me. Secondly the scent is amazing, I love vanilla tones and this perfume starts off strong with a sweet, fresh lemon and vanilla scent, transforms into flowery geranium and ends with a more heavy vanilla scent. This perfume also doubles as a mosquito repellent which is practical. The durability is about 3 hours, which is what to expect according to their website. It's a small, handy bottle so you can easily bring it with you, I would prefer a longer durability though. However, I really like this perfume and the scent is totally in my taste! 100 % organic ingredients. Rating: 4/5

And by the way, I'm working as a consult for Organics By Sara but as always my opinions are my own as always.


Jag erkänner direkt - jag är inte så förtjust i oljebaserade parfymer. Jag har en massa prover sen tidigare, där oljan tar evighet att sjunka in och det slutar med att jag får olja på mitt hår och överallt. Så jag hade inte så höga förväntningar när jag började testa denna parfym, men jag blev glatt överraskad! Först och främst, absorberas oljan mycket snabbt, skulle jag säga att på mindre än en minut har all olja absorberas och detta är ett måste för mig om jag ska använda oljeparfym. För det andra är doften fantastiskt, jag är en riktig sucker för vanilj och denna parfym börjar starkt med en söt, frisk citron- och vaniljdoft, förvandlas sen till blommig geranium och avslutas med en mer tung vaniljdoft. Denna parfym fungerar också som myggmedel vilket är praktiskt. Hållbarheten är ca 3 timmar, vilket är vad man kan förvänta sig enligt deras hemsida. Det är en liten, praktisk flaska som man enkelt kan ta med sig, men jag skulle ändå föredra en längre hållbarhet. Men jag gillar verkligen denna parfym och doften är helt i min smak! 100 % ekologiska ingredienser. Betyg: 4/5

Och förresten arbetar jag som konsult för Organics By Sara men mina åsikter är som alltid mina egna.

*PR gift/sample