Ready or Not

IMG_0191 IMG_0167

IMG_0198

IMG_0248

blouse h&m / harlow* / shoes vagabond
bracelet h&m / clutch åhléns

Sommaren flammade upp en sista gång förra helgen och jag passade på att ha ett sista somrigt outfit, som denna kjol från Harlow, ett märke som är helt nytt för mig. Jag fick välja några plagg och det blev bland annat den här kjolen, ganska enkelt val då jag älskar asymmetri. Jag var lite tveksam till resårlinningen då jag inte är så förtjust i sådana men den fungerar perfekt till den här kjolen design; resåren gör att kjolen blir mer sporty chic än bara chic, om ni förstår vad jag menar. Materialen formar sig efter kroppen och jag gillar att man valt att använda olika material. Tummen upp för denna kjol! ni har säkert sett de svarta klackarna jag har sedan tidigare från Vagabond, sanningen är den att jag även köpte ett par i orange som jag äntligen använde för första gången. Så snyggt att de sätter lite färg på outfiten!

Summer blazed one last time last weekend and I took the opportunity to have one last summery outfit, as this skirt from Harlow, a brand that is completely new to me. I got to choose some clothes including this skirt, pretty easy choice because I love asymmetry. I was a little hesitant about the elastic waistband since I'm not so fond of those, but it works perfectly with the design of the skirt; the waistband makes the skirt more sporty chic than just chic, if you know what I mean. The materials conforms to the body and I like that they have chosen to use different materials. Thumbs up for this skirt! You've probably seen the black heels I already have from Vagabond, the truth is that I also bought a orange pair of as well that I finally used for the first time. So nice they put a little color on the outfit!

*Gifted for review