Repamera - Din skräddare på nätet

Post in collaboration with Repamera
Contains affiliate links
Discount code in end of post

repamera jacka.jpg

Ni vet att jag är väldigt noga med mina kläder och stil - jag gillar när plagg sitter bra och en hållbar stil handlar för mig om att handla plagg av kvalité som fungerar länge i garderoben och som man sedan tar hand om. 

Jag kan inte påstå att jag egentligen har så stort intresse eller skills när det kommer till att laga plagg, sy in eller byta foder, men då är det perfekt att kunna vända sig till ett proffs. Repamera har ett gäng skräddare i sitt team och att ta hjälp av dem är enkelt var du än bor. Hos Repamera är det enklare att laga än att köpa nytt, vilket jag tycker är ett riktigt bra intiativ!

Innan Repamera kontaktade mig hade jag faktiskt redan provat deras tjänst där de sydde in ett par jeans och lagade en väska vilka jag blev riktigt nöjd med. Nu var det dags för min kära skinnjacka att bli ompysslad, Repamera gjorde en Specialorder och bytte en del av innerfodret. 

repamera lagning jacka.jpg

Före - en reva i innerfodret som behövde fixas.

repamera lagning.jpg

Efter - Repamera har utfört sin magi!

Att ta hjälp av Repamera är superenkelt - du går in på deras hemsida och väljer vad du vill ha hjälp med, de skickar sedan ut en påse per post som du fyller på med plagg du vill få fixade. Repamera skickar inom 14 dagar tillbaka plaggen och du kan hämta ut dem hos ditt postombud - voliá!

Repamera har en hel rad av olika tjänster; allt från lagningar, byte av knappar till att sy om plagg och lägga specialordrar. De har även presentkort som jag tycker är en perfekt present att ge bort, jag hade blivit superglad för detta!

repamera skräddare.jpg

Har du plagg som behöver lagas eller sys om? Repamera erbjuder 10 % rabatt på din beställning med koden EMMISNICKER och om du använder den här länken så läggs rabatten in automatiskt i kassan. Den gäller fram till 2018.04.15 så passa på att laga och sy om det som behövs hos repamera.se


Repamera is an online tailor available in Sweden and has a whole range of different services; everything from stockings, changing buttons to sewing garments and adding special orders. You just make an online order, you get and bag through mail that you fill with clothes you want to get fixed and they send them back within 14 days. Excellent service according to me! ♥