Sound of Silence

IMG_4052 IMG_4058

IMG_4071

IMG_4061

dress gina tricot / bag dkny / belt h&m
jewelry mixed / shoes d for dasia

Jag hälsade på familjen i Dalarna och bar detta då vi bestämde oss för att besöka olika loppisar samt ett berg med fantastisk utsikt! Klänningen är otroligt fin och bekväm; den har fickor, hög halsringning och större ärmar vilket jag gillar. Om den fanns i fler färger och mönster skulle jag utan tvekan köpa fler. Jag gillar även sandalerna som jag haffade på rean, dock böt jag om till Ked's under själva vandringen då de kanske inte är precis menade för vandring haha...

I visited my family in Dalarna and had this outfitwhen we visited different garage sales and were hiking at a mountain with stunning views! The dress is incredibly nice and comfortable: it has pockets, high neck and bigger sleeves which I like. If it were available in more colors and patterns, I would undoubtedly buy more. I also like the sandals that I bought on sale, however, I changed to Ked's during the hike when they perhaps aren't meant for hiking haha...