Thank You ♥

lindex-collection

top lindex / jeans junarose / jewelry mixed

lindex

This isn't quite the normal outfit post you usually see here - I just need to tell you all a massive thank you for the love and support I got through email, facebook, instagram and texts on my previous post about my eating disorder is amazing. I never thought it would get that kind of response since it's a very personal and for me, a shameful problem, I've been dealing with for years, especially as a body positive blogger who is supposed to be inspirational and strong. I feel like now when I've finally accepted that I still have an eating disorder, that it just have shifted form throughout the years, I can start looking for help. Also I can not stress enough how important the whole bodypostive community have been for me, how it have helped with my self-esteem, my whole view on bodies, damped my anxiety and eating disorder, so I'm really grateful I found that community.

I will keep you updated on how it goes now and then, meanwhile feel free to contact me when you want ♥


Detta är inte riktigt ett normalt outfitinlägg som ni brukar se här - jag måste bara säga ett stort tack för all kärlek och allt stöd jag fick via mail, facebook, instagram och meddelanden på mitt tidigare inlägg om min ätstörning. Jag kunde inte ens drömma om att få den sortens respons eftersom det är ett mycket personligt och för mig, skamligt problem, jag har kämpat emot i flera år, särskilt som en kroppspositiv bloggare som ska vara inspirerande och stark. Det känns nu som att jag äntligen har accepterat att jag fortfarande har en ätstörning, som bara skiftat form genom åren, och att jag kan börja leta efter hjälp. Jag måste bara klargöra hur viktigt hela kroppspositiva rörelsen har varit för mig, hur den har hjälpt min självkänsla, hela min syn på kroppar, dämpat min ångest och mina ätstörningar, så jag är verkligen tacksam för att jag hittade denna rörelse.

Jag kommer att hålla er uppdaterade om hur det går då och då, under tiden får ni kontakta mig när som helst ♥