Zalando Style Event

zalando style fashion show I was invited to Zalando Fashion Show 2016 that was held in Berns, a beautiful location in Stockholm. Before the fashion show there was a preview of upcoming items and pre-drinks for bloggers and influencers - very lovely!

Jag var inbjuden till Zalando Fashion Show 2016 som hölls på Berns, en väldigt vacker lokal i Stockholm. Före visningen hölls en förvisningen av kommande plagg och fördrinkar för bloggare och influencers - väldigt trevligt!

zalando fashion

zalando fashion event

zalando clothing

A lot of prints, different fabrics and colors as you can see! I really like the lace, florals and prints which I need to figure out how to incorporate into my wardrobe!

Massor med olika mönster, material och färger som ni kan se! Jag gillar verkligen spetsen, det blommiga och mönstren så jag måste klura ut hur jag ska kombinera dem på mitt sätt!

zalando

zalando event

zalando style

I'm the first to admit how blogger star strucked I was during the evening haha, a lot of the bloggers I've followed for years so it was really unreal to be in the same event.

Jag är den första att erkänna att jag var totalt star strucked under kvällen av alla bloggare haha, flera av dem har jag följt under flera år så för mig var det helt overkligt att vara på samma event.

sofi fahrman zalando

zalando fashion show stockholm

zalando show stockholm

zalando pre event

emmi snicker zalando

The very cute Sofi Fahrman was hostess for the Zalando Fashion Show and afterwards you had a chance to shop the looks straight off the catwalk while sipping on champagne - a winning concept I believe! I had my sweet sister as my plus one and all had a bit of a panic for the clothing choice but ended up with platform heels, pencil skirt, spaghetti strap top and a dark blue silk robe, which you can barely see in the dark photos haha. All in all - a great event and thanks to Zalando for the invite <3

Gulliga Sofi Fahrman var värdinna för Zalando Fashion Show och efteråt fanns chansen att köpa plaggen direkt på catwalken medan man bjöds på champagne - ett vinnande koncept tror jag! Jag hade min söta syster med mig som min plus en och hade en smärre klädpanik innan eventet, men ordnade upp det tillslut med platåklackar, pennkjol, linne och en mörkblå silkeskofta (morgonrock?) vilket man knappt ser på de mörka bilderna haha. Allt som allt - ett toppenevent och tack till Zalando för inbjudan <3